Kiropraktorvagt Region midtjylland
 

Hvornår er det relevant at kontakte kiropraktorvagten 

Kiropraktorvagten er et tilbud for patienter med smerter udenfor kiropraktorernes normale åbningstider i weekender og helligdage.

Har du akutte smerter i nakke, brystryg eller lænd, skal du ikke bekymre dig om smerterne kommer fra led, muskler eller bruskskiven i ryggen.  Kiropraktoren er specialist i vurdering, behandling og vejledning i alle akutte smerter i ryggen.

·         Nakkesmerter: Kan være utroligt smertefulde og give nedsat bevægelse af nakken, smerter ud i armen eller hovedpine. Ofte er der tale om ufarlige smerter. Kiropraktoren vil undersøge, behandle og give dig information om skaden. Om der er tale om et hold i nakken, en diskusprolaps, eller om der er brug for yderligere undersøgelser af skaden. Hvordan du skal forholde dig i de næste dage.

·         Smerter i brystryggen:  Kan også opstå akut, kan give smerter langs brystkassen eller ud i armen. Ofte forværres smerterne ved dybe indåndninger og forværres ved vrid og tryk på brystkassen. Ofte er der tale om et hold i brystryggen også kaldet facet syndrom. Kiropraktoren vil undersøge, behandle samt give dig information om hvordan du skal forholde dig de næste dage. Vurderer kiropraktoren om der er brug for at henvise videre til lægen, hvis smerter ikke kommer fra ryggen. Har du smerter i venstre bryst og arm og er i tvivl om smerterne kommer fra ryggen, eller har feber så kontakt vagtlægen

·         Lændesmerter: Kiropraktoren vil kunne fortælle dig om det er et hold i ryggen eller en diskusprolaps, eller om der er brug for yderligere undersøgelser.  Kiropraktoren vil behandle, samt give råd og vejledning.

 

 

 

 

 

Kiropraktorkredsforening region midtjylland